Pareri despre lac
Forum Lac Brateni :: Unii langa altii, pescari si administratori :: Lac Brateni discutii pescari si administratori
Pagina 1 din 1 • Impartiti •
Pareri despre lac
In fiecare an vin la Brateni cand infloreste salcamul. Anul acesta am rezervat in perioada 19-22.05 o casuta (nr 7). Fiind dintr-o zona mai indepartata ( fac 330 km pana la lac) am icercat sa rezerv inca o casuta pentru un prieten. Dupa discutii mai indelungate cu o doamna de la cabana ( a spus ca este administratora) mi s-a dat si casuta 6.Dupa amiaza am fost anuntat sa ma mut la casuta nr. 1.Am platit pentru 2 casute cate trei nopti si surpriza - in noaptea din 19/20.05 2011 AM FOST FURAT de mai multe lucruri de valoare (accesorii Fox pentru rod pod,diverse alte cutii si cutiute cu accesorii, nade etc.)Sun la cabana, prezint situatia la dna administratora -nu crede, nu stie, este imposibil, de ce nu mi-am pazit lucrurile,etc). Drept urmare ii comunic ca in aceste conditii plec si doresc sa mi se returneze banii pentru zilele urmatoare pe care le platisem. Am fost refuzat categoric, si nici chitanta nu am vazut.
Cu regrete mi-am promis ca pe acest lac sa nu mai vin niciodata .
PS - Nu stiu care este parerea administratorului real al lacului !?
Cu regrete mi-am promis ca pe acest lac sa nu mai vin niciodata .
PS - Nu stiu care este parerea administratorului real al lacului !?
c.onescu- Mesaje: 1
Data de inscriere: 05/07/2011
raspuns la C. Onescu
Buna, D-nule Onescu. Ne pare rau despre mesajul postat pe forun , dar din tot ceea ce spuneti nu este adevarat nimica. Stiti destul de bine ca ati primit banii inapoi cu totul ca nu era corect ceea ce ati facu (stiti d-voastra), iar in legatura cu casuta stiati ca, casuta nr 6 este ocupata de alte persoane in ziua urmatoare si ati accepta sa staiti doar o zi si pe uram sa va mutatii la casuta nr.1. de ce scrieti lucruri nedrepte????? Despre " bunurile furate" cum ati spus d-voastra, noi nu am stiut nimica pana ce nu am citit pe forum.sunteti primul pescar de cand exista lac Brateni care se plange de asa ceva, si sper sa fiti si ultimul. Va multumesc! 09.07.2011
Admin- Admin
Data de inscriere: 05/08/2009

Subiecte similare» Informatii despre Temnita
» Utile despre ikariam
» Mituri despre acnee
» Discutii despre tancurile din joc.
» 10 idei gresite despre islam
» Utile despre ikariam
» Mituri despre acnee
» Discutii despre tancurile din joc.
» 10 idei gresite despre islam
Forum Lac Brateni :: Unii langa altii, pescari si administratori :: Lac Brateni discutii pescari si administratori
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum