curiozitate
Forum Lac Brateni :: Unii langa altii, pescari si administratori :: Lac Brateni discutii pescari si administratori
Pagina 1 din 1 • Impartiti •
curiozitate
va transmit salutari tuturor si daca se poate imi puteti spune si mie daca se pescuieste in timpul concursului si daca da cam ce arome dipuri si nade sa imi eau cu mine ca din pacate nu pot face decat cate un pescuit pe an din cauza ca sunt la mare distanta de tara si as vrea sa am parte de un pescuit cat de cat placut si cu capturi va multumes astept raspunsuri

john_k- Mesaje: 1
Data de inscriere: 14/07/2011
Varsta: 26
Localizare: irlanda
Re: curiozitate
john_k a scris:va transmit salutari tuturor si daca se poate imi puteti spune si mie daca se pescuieste in timpul concursului si daca da cam ce arome dipuri si nade sa imi eau cu mine ca din pacate nu pot face decat cate un pescuit pe an din cauza ca sunt la mare distanta de tara si as vrea sa am parte de un pescuit cat de cat placut si cu capturi va multumes astept raspunsuri
Am vazut prea tarziu postul tau...dar da, se poate pescui in timpul concursului, iar ca si arome(la nada ma refer) cam ce vrei tu...
Admin- Admin
Data de inscriere: 05/08/2009

Forum Lac Brateni :: Unii langa altii, pescari si administratori :: Lac Brateni discutii pescari si administratori
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum